top of page
D78A8531.jpg

Kledingadvies 

Ik vind het persoonlijk altijd heel erg mooi als mensen kleding die tijdens de fotoshoot gedragen wordt op elkaar afstemmen. 

 

Denk hierbij aan dezelfde kleurtinten. Lichte en warme kleuren komen erg mooi uit in mijn bewerkstijl.Voorbeelden waar je aan kan denken maar wat niet verplicht is zijn wit, zandkleuren, crème, terracotta, bruin, roest, beige.

Ik raad drukke prints af, omdat ik het belangrijk vind dat de aandacht echt op jou / jullie komt te liggen. Het allerbelangrijkste is dat je je prettig voelt in wat je aanhebt! Voel jij je niet op je gemak in die ene broek, dan zie je dit terug in de foto’s. Niet doen dus! :) 
 

D78A0964.jpg

Kom je voor een zwangerschapsshoot? Neem verschillende sets kleding mee (afhankelijk van je pakket keuze) zodat we tijdens de shoot kunnen wisselen. Het draait om jou en je buik dus wat erg mooi is en je buik het mooiste tot zijn recht doet komen is bijvoorbeeld: een strak jurkje, jeans met strakke top en eventueel mooie lingerie. Heb je leuke accessoires voor de baby zoals schoentjes, knuffeltje e.d. neem ze vooral mee. 

Noëlle Averdijk fotografie - Bohemian Milou, Melvin, Yumé & Jin-13.JPG

Cliënt closet

Heb je nou zelf niet het setje wat je leuk vindt? Ik heb een aantal jurken die je aan kan tijdens de fotoshoot. Ook heb ik verschillende zwangerschapsjurken die je tijdens de zwangerschapsshoot aan kan. 

Produchtshoot Noëlle Averdijk fotografie GIOIA-1-3.JPG

Social media

Super leuk als je foto's wil delen van de fotoshoot op social media! Vergeet tijdens het plaatsen niet om mij te taggen, of een naamsvermelding bij het bericht te zetten. Ik heb met veel zorgvuldigheid de foto's nabewerkt, eigen filters of bewerkingen is dan ook niet toegestaan om toe te passen op mijn foto's. Dit geeft een vertekend beeld voor andere mensen die de foto's te zien krijgen.

Noëlle Averdijk Fotografie - Lenteshoot R,T,F&L-29.jpg

Locatie

Als je een fotoshoot bij mij hebt geboekt overleggen we samen welke locatie jullie het meeste aanspreekt. Heb je een eigen locatie, dan kan dit in overleg uiteraard ook. Reiskosten zullen €0.50 per k.m. zijn. Is de locatie verder dan 50 km zal er per 30 minuten reistijd een bedrag van €15,- in rekening worden gebracht. 

Noëlle Averdijk Fotografie- Zwangerschap Lotte & Rob -11_edited_edited.png

Het weer

Helaas is er in Nederland geen peil te trekken op het weer. Met goed weer fotografeer ik in de natuur, bij regen is dit helaas niet mogelijk. Mocht het regenen of het weer het niet toelaten zijn we genoodzaakt om de fotoshoot te verplaatsen. Heb je zelf een mooie binnenlocatie, kan dit in overleg. 

bottom of page