top of page
Noëlle Averdijk Fotografie - Borstvoedingsshoot G&R-15.jpg

Gentry

Zo onwijs blij met de foto’s die Noëlle heeft gemaakt van Rey en mijzelf. Ze heeft precies de sfeer weten te pakken die ik zo graag wou uitstralen.. Daar ben ik nog het meest tevreden over, gezien ik normaal zelf altijd foto’s maak. Het uit handen geven is dan extra lastig. Het resultaat dan krijgen precies zoals je het had gehoopt is een feestje. Heerlijke sfeer ook in de studio, kom zeker weer terug voor meer! 💛

Noëlle Averdijk Fotografie - Zakelijke shoot Van der Kuil -37.jpg

Danique

 

Wij hebben een bedrijfsrapportage laten maken bij Noëlle! Super waardevol, vader en zoon in beeld! Maar ook een super ruime selectie foto's die we kunnen gebruiken voor Social media! Twee vliegen in één klap! Je stond overal voor open en dacht goed mee! Heel fijn!

Noëlle Averdijk Fotografie - Familieshoot Mennink-15.jpg

Lisa

Noëlle heeft ons afgelopen jaar als gezin vastgelegd op camera. De shoot was erg prettig, heel veel afwisseling en ze neemt de tijd! We zijn super blij met de foto's die we hebben mogen ontvangen, het is mooi om terug te zien hoe jij de sfeer van die middag in oktober hebt weten vast te leggen. Het was voor ons een bijzonder moment waar we nog lang van na kunnen genieten!

Noëlle Averdijk Fotografie - Gezinsshoot fam. Gierveld -17.jpg

Laurie

 

Via Instagram terecht gekomen voor een mini shoot. Noëlle dacht heel erg met ons mee qua slaaptijden van onze kleine man en de plek van de shoot zodat we niet ver hoefde te rijden.
Het was een mini shoot maar het resultaat leek wel op een gewone shoot. Er zaten zoveel mooi geschoten plaatjes tussen dat we veel foto’s hebben uitgekozen.
Voor een volgende fotoshoot gaan we Noëlle zeker vragen en raden haar dan ook bij iedereen aan.

Noëlle Averdijk fotografie - Bohemian Janouck, Noëll, Sanne, Nina-31.JPG

Sanne

De manier waarop jij je werk afleverde, de foto's, spraken me heel erg aan! Ze zagen er warm, puur, professioneel en passievol uit! Het eindresultaat, PRACHTIG en zoals verwacht! Je liefde voor het werk is heel goed te zien in het resultaat wat je levert! 

IMG_8709.jpg

Eva, moeder van Don & Ben

 

''Prachtige newborn shoot gehad van Noëlle! Wij zijn erg blij met het resultaat!''

Noëlle Averdijk fotografie - bohemian Lotte & Finn-59.JPG

Marloes & Martin

Lieve Noëlle, zo puur als jij Finn & Lotte vastlegt, kan niemand. Vanaf dat ze baby zijn, heb je ze gefotografeerd. En van ons uit mag je ze blijven fotograferen.  Puur, natuurlijk, geduldig, kindvriendelijk, maar vooral ook professioneel. Dat zijn de woorden, die jouw kenmerkend maken. We boeken zeker weer een nieuwe shoot.

S98A0703.jpg

Ellen

Noelle maakt super mooie  foto's! Ze weet je zodanig op.je gemak te stellen dat het ongedwongen foto's worden. Ze heeft oog voor detail, kleur en licht en weet mens en dier mooi te ' vangen voor haar camera.
Topvrouw!!

IMG_5790.jpg

Yvonne & Robert 

''Het was een relaxte fotoshoot en onze zoon heeft ervan genoten. Noëlle staat ook open voor eigen ideeën en weet deze gedachten om te zetten in fantastische foto's.''

Noëlle Averdijk Fotografie - Motherhood G & N -27.jpg

Gioella

Afgelopen jaar twee keer een minishoot gehad bij Noëlle. Ze is spontaan, weet je gelijk op je gemak te stellen en is leuk met kindjes. In die korte tijd (minishoot duurt ongeveer een kwartiertje) denk je nou dat is vast heel lastig om daar een paar mooie platen vast te leggen maar nee, ze maakt het je nog moeilijk ook met de keuzes haha. Super blij met haar stijl ook! En mocht je geen mooie outfit hebben voor jezelf of eventueel je kindjes, heeft ze ook nog een mooie cliënt closet! Eind van deze maand gaan we weer om onze zoon voor zijn eerste verjaardag op de foto te zetten. Ik kijk er naar uit!

Noëlle Averdijk Fotografie - Bruiloft Janouck & Dennis -66.jpg

Janouck

Na de eerdere resultaten ook nu weer mooie beelden vast laten leggen waaronder onze bruiloft. Had het ook door niemand liever laten doen dan Noëlle. Ze is een onwijs lief en enthousiast mens en stelt je snel op je gemak. Daarnaast denkt ze mee, let ze op de details, geeft ze goede adviezen en sluit ze goed aan bij onze wensen. We zijn enorm blij met alle prachtige beelden die zorgen voor eeuwige herinneringen. Dit was zeker niet de laatste keer dat we foto’s hebben gemaakt.

S98A9789.jpg

Marleen

Noëlle, is een lieve, professionele fotograaf. Ze weet je op je gemak te stellen en ze geeft goede aanwijzingen Ze maakt prachtige foto’s. Ik zal haar bij iedereen aanraden!

Noëlle Averdijk Fotografie - Lenteshoot R,T,F&L-29.jpg

Rosanne

Geweldige fotograaf! Geduldig en stelt je enorm op je gemak tijdens shoots. En het resultaat is elke keer weer zo goed!! Bedankt Noëlle!!

Noelle Averdijk Fotografie - familieshoot fam. Kerkhof Jonkman-43.jpg

Rob

Heel vriendelijk en wist onze dochter goed op haar gemakt te stellen!

Noëlle Averdijk Fotografie - Familie Zuithof -3.jpg

Irma

De foto’s zijn prachtig geworden we waren met een groep van 22 personen Noelle was heerlijk relax en kwam met mooie ideeën

S98A9072.JPG

Janouck

O mennnn, Noelle wat heb je prachtige plaatjes geschoten! Je bent super geduldig, toegankelijk, meedenkend en professioneel. Het resultaat is zoals gehoopt. Puur, warm, liefdevol, mooie momentjes. Enorm tevreden! 

Noëlle Averdijk fotografie - Bohemian Tessa, Aydan, Ilay, Nora-7.JPG

Tessa, Aydan, Ilay & Nora-mae

Gisteren de minishoot gehad! Ontzettend blij met alle mooie foto's! Je hebt engelengeduld, neemt je tijd en bent super gezellig! bedankt voor het vastleggen van de mooie momentjes! 

IMG_2171.jpg

Thijs & Rosanne

''Super leuke zwangerschapsshoot gehad bij Noelle met als resultaat prachtige foto's. We voelden ons erg op ons gemak en ze nam er alle tijd voor!''

IMG_4412.jpg

Marloes, moeder van Finn & Lotte

''Wij hebben een ontzettend leuke newborn shoot bij Noëlle gehad. Onze tweeling was/is prematuur en niet makkelijk te fotograferen, maar wat een geweldige foto's, zijn het geworden. Zo natuurlijk! echte klasse!''

loveshoot Noëlle Averdijk fotografie 2020 C&R-99.JPG

Cerese

Noelle maakt hele goede en leuke foto's, ze laat je lekker op je gemak voelen en je mag staan hoe je zelf wil als je hulp nodig hebt dan geeft ze het je ook. Ze helpt je op jouw manier. Het eind resultaat is heel mooi. Ze is een lieve en gezellige meid(vrouw) met humor en lol.

bottom of page