top of page
Noëlle Averdijk fotografie noelle -1.JPG
Noëlle Averdijk fotografie Jonne noelle
Noëlle Averdijk Fotografie- Newbornshoot Niene -1-2.jpg

Hoi! Wat leuk om je hier te zien. Benieuwd naar mijn verhaal? Lees dan snel verder

 

Ik ben Noëlle en ik geloof dat ik als jullie fotograaf pure en emotievolle beelden kan leveren die een herinnering voor het leven zullen zijn.

 

Mijn passie voor kinderen begon pas écht bij het maken van dit portret van mijn dochter. Toen ik de foto bekeek op mijn computer dacht ik wauw, dit is de foto waar ik over 30 jaar als moeder nog steeds een brok van in mijn keel krijg. Dit is voor mij zo’n bijzonder puur en echt moment van mijn kind. Voor mij is dit zo’n speciale foto dat ik mij realiseerde dat ik ditzelfde gevoel wil geven aan andere mensen.

 

 

Mijn fotografie passie is begonnen bij het fotograferen van de natuur. Van kleins af aan liep ik met mijn roze camera foto’s te maken van beestjes en natuurplaatjes op vakantie. Toen ik voor 4 jaar geleden mijn eerste spiegelreflexcamera kocht en ik details van dieren en insecten vast ging leggen zag ik mijn schilderhobby ombuigen in het maken van pakkende foto ‘schilderijen’. Na een tijdje besefte ik mij dat ik iets miste, namelijk wat kunnen betekenen en het blij maken van andere mensen.

 

Nadat ik in maart 2020 moeder geworden ben van mijn dochter Jonne wist ik zeker welke kant ik op wilde met mijn fotografieonderneming namelijk;

Moeders met kinderen, baby’s , gezinnen en bruiloften. De connectie tussen mensen, het vastleggen van bijzondere momenten van anderen en het bijdragen aan het maken van herinneren is wat ik het liefste doe.

 

Dus verlang jij naar pure foto’s die jou raken? Dan ben ik voor jou de juiste fotograaf!

 

Liefs, Noëlle ♡

Noëlle Averdijk fotografie-1.JPG
bottom of page